Myosotis ComeDidi

MYOSOTIS

MYOSOTIS is een voorstelling voor mensen met dementie.

Optreden voor mensen met dementie is moeilijk, maar als het lukt enorm dankbaar. Mijn presentatie is iets anders dan bijvoorbeeld artiesten die optreden met een liedjes programma. Ik ben er achter gekomen dat het verrassend werkt als ik mijn publiek vertel over mijn beroep wat ik bijna 65 jaar uitoefen namelijk het circus, het theater en variété. Met behulp van enkele grote foto’s weten de mensen al meepratend met mij hoe het was als Circus Boltini, Strassburger en Circus Renz bij u in de stad of dorp kwamen. Met mijn familie woonden wij in een echte woonwagen de kinderen gingen naar de circusschool.

Myosotis voorstelling voor mensen met dementie
Didi in Myosotis

Ook vertel ik over mijn avonden met optredens in buurthuizen en zalen waar in ik optrad met jongleurs en acrobaten, maar ook met Willy Alberti, Johnny en Rijk etc. Mijn toeschouwers weten daar echt veel van en tijdens de gesprekken met elkaar presenteer ik korte acts die ik vroeger gedaan had en nog doe en natuurlijk zingen we wat liedjes van een tijdje geleden. Dieren!(pluche) mogen niet ontbreken in een circus. Met elkaar muziek maken als een echt orkest à la André Rieu sluiten we ons feestje af.

Het programma heeft een tijdsduur van ongeveer een uur, soms wat korter soms wat langer. Het ligt aan het samenspel van mij met de gasten en niet te vergeten, zeer belangrijk de begeleiding.

Wilt u meer weten, referenties of de prijs? (die overigens erg meevalt)

Contact

Belt u of mailt u;
Telefoon: 0653 475 703
E-mail: didi@comedidi.com

MYOSOTIS = vergeetmenietjes